_________________________________________________________________________________Alla mina brödrecept hittar du HÄR >> Nyttiga och goda frallor med mörkt lantbrödsmjöl och rågflingor på toppen
För ett tag sedan fick jag hem nytt premiummjöl från Kungsörnen. De görs av svenskodlade spannmålssorterna Vinjett och Evolo (Vinjett är tillverkat på vårvete och Evolo på höstråg)
Ibland är det gott med ett riktigt grovt bröd med tuggmotstånd i. Detta är ett sådant bröd. Rågkross och linfrö bidrar till den grova känslan och för att få lite mer smak är brödet kryddat med kummin och fänkål
Hittade det här receptet i Knorr`s hemsida, har gjort lite ändringar, gratängen går att laga i förväg och sedan är det bara att värma den i ugnen när det är dags att äta
Skär torsken i mindre bitar. Rensa grönsakerna och skär dem i tärningar eller stavar. Koka upp ca 5 dl vatten, lägg i grönsakerna och förväll i 3 minuter
Tänk att få i sig sin havregröt med frukt eller sleva i sig sina flingor så snabbt som möjligt på morgonen när man har bråttom utan att spilla på sig och utan att lämna huset