Vi är ju som sagt barndomskompisar och ett av de recept som vi använt mest under åren är det pajrecept vi fick i vår mattebok när vi gick på mellanstadiet
Denna päronpaj är ett bra alternativ till våra traditionella svenska äpplepajer. Speciellt nu när det är säsong för våra svenska päron tycker jag man borde passa på och prova denna paj med vaniljkesella
Äpple blandat med kanel och ingefära i en paj med ett täcke av maräng. Pajskal. Pajskal. Tryck ut degen i en pajform och lägg ner äpplen blandade med lite kanel och ingefära
En lite twist på banoffee paj. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig av karamelliserad mjölk och dem dominanta smakerna är banan och kola
Mumsigt god var denna paj. Smulpaj. Lägg i pajformen. Recept på min goda vaniljsåsKlicka här Smulpaj. Lägg sedan hälften i en pajform och tryck till, ca 24 i diameter