Även jag fick lämna ett bidrag till broders 40-årsfest och det kulinariska utbudet. I vintras bjöd jag på vit sparrissoppa med de här snittarna till och de blev väldigt uppskattade då
Till kräftskivan gjorde jag smördegsflanet med potatis, prosciuotto, parmesan och tomater igen. En så god skapelse har rätten att återuppstå och den gick hem hos gästerna även den här gången
Fredag, men ingen vanlig fredag. Vi tar en långhelg i Stockholm med shopping, god mat och avkoppling. Jag hoppas på en riktig feel-good-helg efter en otrolig stressig början på hösten som toppats av en förkylning nu i veckan
Tänk dig att du tillbringat hela lördagen med att göra carnitas eller pulled pork. Det tog precis hela dagen och kanske började du redan på fredagen med att marinera
Sätt ugnen på 225 grader (du kan också grilla spetten). Skär köttet i tunna skivor eller strimlor. Blanda med resten av ingredienserna i en skål och låt stå och marinera
Den här smörgåstårtan bjöd jag mina vänner på i lördags. Jag blandade i hop lite av varje men mätte inte, så mängden får du göra på känsla om du vill prova att göra en likadan