Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré
Tillsätt tomater på burk, hackade oliver, kapris och vinäger. Blanda ner MiFú Tomat & Örter. Toppa med riven parmesanost och 200 g MiFú Tomat & Örter. 500 g hela tomater på burk, skurna i mindre bitar. 1 pkt MiFú Tomat & Örter. 200 g MiFú Tomat & Örter
Det behöver inte vara så svårt och tillkrånglat för att vardagsmaten ska smaka lite mer lördag. Till vardags uppskattar jag verkligen recept som är enkla och går snabbt att tillaga men för det inte kännas alldagliga och tråkiga
2 dl crème fraiche , saffran och tomat. 1. Sätt ugnen på 225 gr, smörj en fyrkantig form. 2. Fräs fänkål, lök, pressad vitlök och spenat i lite olivolja
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Här har vi haft en riktig pysselkväll, dekorerat pepparkakshus samt gjort årets första smarriga julgodis, Rocky Road, som blev så gott (var ju tvungen att smaka på en