Onsdagar är ju perfekta bakdagar så man kan förbereda inför helgen, och kakan jag tänkte bjuda er på idag gör sig ypperligt efter någon dag i kylskåpet, så den passar perfekt att baka redan idag
Tillsätt kakao, bakpulver, vaniljsocker och salt. 2 msk kakao. Smält smör i en kastrull på svag värme. Ta bort från värmen och lägg i chokladen (gärna i mindre bitar) och rör om så att chokladen smälter till en jämn och fin smet
Kladdkaka är ju så fantastiskt gott och kan varieras så mycket. Den här gången fick ett täcke av mjölkchoklad och Daim toppa kakan, en klick grädde eller glass är ju så gott
DAMMSUGARE(långpanna 35*25 cm) 300 g smör3 dl florsocker2 msk vaniljsocker6 msk kakao1 liter småkaks och sockerkakssmulorArraksarom efter smak. Jag hade i 5 tsk +1 marsipanlock ca 200 g +150 g mörkt choklad GÖR SÅHÄR Rör ihop smör, florsocker, vaniljsocker/pulver och kakao i en bunke. 6 msk kakao
Lite bilder och recept kommer här =}Choklad muffins - 12 st4 ½ dl vetemjöl2 tsk bakpulver½ tsk salt1 ½ dl kakao2 ½ dl strösocker150 g smält smör2 dl mjölk2 ägg150 g hackad blockchoklad