Sätt på ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna tills de blir fasta och vita. Tillsätt socker och citronsaften och vispa tills blandningen blivit glansig ca 2-3 minuter
sötmandlar. 1vatten. 1salt1. Sätt ugnen på 150 grader. Blanda vatten och salt, rör tills saltet löser sig. 2. Lägg ner mandlarna och låt dem ligga minst 30 minuter
Ugn. 175º. Riv mandelmassan och blanda med äggen. Fördela smeten i en bakform med ett bakplåtspapper fastklämt med den löstagbara bottnen, som bör vara ca 22 cm i diameter
Riv mandelmassan och blanda med äggen. Fördela smeten i en bakform med ett bakplåtspapper fastklämt med den löstagbara bottnen, som bör vara ca 22 cm i diameter
För alla er som undrar så är vårt kök fortfarande kaos men det går att baka lite ändå även om det är lite bökigare när alla grejorna är utspridda i hela huset