Riktig "cucina povere", fattigmansmat. Tillsätt resterande bönor och tomater. 1 burk körsbärstomater av god kvalitet. 1 burk körsbärstomater av god kvalitet
Tillsätt tomatpuré, tabasco, worcestersås och grädde. 2 msk tomatpuré. 2 dl mellan eller matlagningsgrädde. 2 msk tomatpuré. 2 dl mellan eller matlagningsgrädde
350g farafell pasta, en klick smör, olivolja, 500g champinjoner, 2-3 scharlottenlökar, 1-2 vitlöksklyftor, 1-2dl vitt vin (har du möjlighet, använd gärna något lite finare än vanligt matlagningsvin, kan lova att det blir så mycket godare då. ), 2dl matlagningsgrädde, salt, svartpeppar, 2tsk citronpeppar, kyckling eller grönsaksfond efter önskad smak (jag hade nog ungefär 2msk), 1,5-2dl riven parmesanost, 250g färsk bladspenat, ca 100g getost (gärna mer) // 1. 2dl matlagningsgrädde, salt, svartpeppar,
Tillsätt tomater, chili, tomatpuré och vitlök, stek lite till. 400 g krossade tomater. 3 msk tomatpuré. 1 Hetta upp olja i en gryta och bryn löken under omrörning
Bryn dem i lite matfett på båda sidorna. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt matlagningsgrädde, vatten, pressad vitlök, senap och örter