Ugnsbakad torskrygg med pepparrotskräm Ingredienser – 4 portioner. 4 bitar á 150 g torskrygg. 2 dl Arla Köket® färskost naturell. 1 dl Kelda® mellangrädde Deffmat
Fisksoppa med ugnsbakad torskrygg 1. Skala och hacka lök och vitlök. Skölj och strimla fänkålen tunt. Fräs grönsakerna i en gryta med olja utan att de får färg Hemmets Journal
Torskrygg med parmesansmul och spenat Torskrygg med parmesansmul och spenatTorskrygg som jag köper färsk i fiskbilen från Lomma är fiskens Rolls Royse Mörk o Mat
Torskrygg med gräddstuvad spenat och jordärtskockspuré Fredag är fiskdag. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig Mörk o Mat