Mina kommentarer. Ännu ett recept från systrarna Eisenmanns bok "Två systrars söta". En klassisk lingonkaka fyller köket med ljuvligt kryddigt doft medan den bakas
Det här "Du är vad du äter"-receptet är Anna Skippers och jag hittade det på recept. nu. Jag modifierade lite vad det gällde mängden av allt, så att det passade min form bättre
1. Strimla rödkål och skala och grovriv äpplet. 2. Fräs kål och äpple i smör på låg värme. 3. Tillsätt sirap, äppelcidervinäger, vatten, kryddnejlika och lagerblad
Krossa kardemummakärnorna och kryddnejlikorna. Dela pomeransen och ingefäran i bitar. Blanda alltsammans i en kastrull och låt sjuda under lock ca 45 minuter
Underbara hembakta bröd. Jag snubblade över det här recept en kväll förra veckan när jag surfade runt på webben dedikerad att hitta ett nytt recept för kalljäst bröd
Hemmagjorda hamburgerbröd. Skönt med lördag =) Idag har vi bakat hamburgerbröd här hemma eftersom vi hittade en bit högrev i frysen som vi bestämde oss för att göra hamburgare av
Som ni vet gillar jag att göra bärkompotter till efterrätt eller gofika på helgen. Jag brukar oftast ha antingen vispad grädde eller tex crème fraiche till