Släng ihop en ljuvligt god dessert på nolltid. Vackert att toppa med bär och servera i glas. 5-6 st chokladdessert glas 1 pkt oreokex (digestivekex funkar också bra) Chokladkräm
Ingredienser Portioner. 4 250 g färsk pajdeg 1 gul lök 1 msk smör 150 g skuren grönkål flingsalt med jod svartpeppar Äggstanning 3 dl mjölk (3 %) 1 dl matlagningsgrädde 4 ägg 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 140 g ädelost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan. Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra
En soppa är alltidgott, gör mindre portioner om det är förrätt. Ja här kommer mina tips på goda förrätter som alla klarar av att göra och som går att förbereda innan
Paj känns som en av de sakerna man inte gillar förrän man är "vuxen", har inte gillat det under hela min uppväxt, och framförallt inte pajskalet, men nu för tiden kan jag bli jättesugen
Ställ kallt till servering. Häll crème fraiche och mango chutney i en skål. Dela chilifrukten i halvor på längden, ta bort kärnorna och hacka fruktköttet fint