Mmm, det här är en efterrätt iprecismin smak. Nigellas gooey chocolate puddings. yummie. Lägg choklad och smör i en skål eller djup tallrik ovanpå en kastrull med sjudande vatten
Lägg halva bärröran i botten av ett glas, halva jordnötsröran, halva bärröran, halva jordnötsröran och avsluta med några (rostade) frön eller nötter (kommer snart ett inlägg om hur man torrostar sina egna frön/nötter)
Men, nu var det den här chokladdessertenvi skulle prata om. Från Åland via Orust till Skåne. Innanvi åkte till Åland åt vinämligen den här enkla och ack så goda efterrätten på Orust, och det vore en skam om niintefick ta del av det här (oerhört avancerade) receptet
Rör försiktigt och häll sedan upp iportionsglas och ställ in dem svalt en stund innanservering. Till gårdagens middag passade det bra med en god chokladdessert
Smält den försiktigt med smöret på svag värme under omrörning. Vispa ägg, äggulor och socker. Rör ner chokladsmöret iäggvispet och häll upp iportionsformar eller kaffekoppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.