Griskött

Griskött

  • 3 Recept
Porchetta di fano – fläskkarrérulle

Porchetta di fano – fläskkarrérulle

I förra Buffé var det ett recept på en variant av Porchetta di fano. Där skrev man att en riktig porchetta di fano är gjord på helstekt gris som man grillar – och det har man ju inte riktigt hemma i kylskåpet eller frysen
Ugnsstekt marinerad fläskkarré

Ugnsstekt marinerad fläskkarré

Vi äter ugnsstekt fläskkarré ganska ofta. Vanligtvis brukar jag gnida in karrén med grovt salt och peppar från kvarnen
Revbensspjäll som kokas och sedan grillas.

Revbensspjäll som kokas och sedan grillas.

Lägg revbensspjällen i en stor kastrull. Täck med vatten och koka upp under lock. Skumma med en slev. Tillsätt salt, lagerblad och vitpeppar och låt revbensspjällen koka på låg värme i ca 1 timme