Gratinerad hummer Visst är det konstigt. Hummer blir godare för varje år som går. Det allra godaste är att svampgratiners dom tycker jag Annikas Bakery House
Musslor i vitt vin och grädde, moules marinières Fina färska musslor. 2 personer som huvudrätt, eller 4 pers som förrätt. 2 schalottenlökar. 2 vitlöksklyftor Receptbloggen.com
Älgfärsbiffar med kantarellsås & mandelpotatis Älgfärsbiffar med kantarellsås & mandelpotatis. Biffar. 400g älgfärs. 200g fläskfärs. 1/2 dl ströbröd. 1 tsk torkad timjan MATGALEN
Varm rotfruktssallad Sätt ugnen på 225°. Blanda ihop dressingen. Skala lök, morötter och palsternacka. Kärna ur paprikan. Skär alla grönsaker i bitar och lägg på bakplåtspapper i en långpanna Matklubben.nu
Per Morbergs gubbröra Per Morbergs gubbröra. Ingredienser. 4 st tunna skivor Upplandskubb (eller kavring). Gubbröra. 125 g ansjovisfilé, (helst Grebbestads ansjovis original) Kungen och Slaven
Fläskfilé med potatissallad och kall citronsås Ugn 125°. Ta fram köttet i god tid så att det inte är kylskåpskallt. Putsa filén fri från senor och hinnor Matklubben.nu