Här kommer ännu en favorit i repris och jag minns denna goda kaka så otroligt väl. Jag bjöd några gäster på den och efter kvällen så var det bara en liten liten bit kvar av den
Jag kom just på att jag glömt lägga upp ett recept från förra veckan, nämligen en mumsig tacotårta. Fast istället för philadelphiaost hade jag i keso och det fungerade jättebra
Ni kan se mina tidigare smörgåstårtor här. I och med Republikens dag som firades med den indiska glassen kulfi så hade jag tänkt avsluta min indiska temamånad här på bloggen
Idag så blev det en favorit i repris till middag. En tacotårta med kyckling helt enkelt. Tacotårta med kycklingca 5 port1 grillad kyckling1 brk creme fraiche1 brk philadelfiaost1 brk tacosås2 paket baconpurjolöktomaterriven osttortilliabrödGör så härStek baconet i stekpannan tills det fått färg
Bröd750 g formbröd, 18 kantskurna skivor (Jag använde Pågen Längtan fullkornsråg malt)Äggfyllning6 kokta äggGräddfilVitpeppar, saltPersiljaMosa de hårdkokta äggen, blanda med gräddfil till lagom bredbar konsistens