Hela familjen låg mer eller mindre nerbäddad förra veckan med feber och hosta… Nu börjar de ordna upp sig, bara jag kvar som förmodligen lyckats hosta av ett revben som gör fördjävligt ont rent ut sagt
Bryt i sär broccolin i buketter och koka dessa lätt i tre minuter, jag väljer att ångkoka den i tre minuter, låt därefter broccolin rinna av innan den läggs i en ugnsfast form smörjd med lite olja
Vi åt den mycket när jag var liten och jag minns att jag verkligen älskade det. Kassler är lite underskattat tycker jag, det finns ju så ofantligt mycket gott man kan göra med den och detta är recept är nog min favorit men jag ser att jag aldrig lagt upp det tidigare här på Kryddburken så nu kommer det
Oj va gott, helt i min smak. Oj va gott, helt i min smak. Blomkålsris. 2 mars 2016 @ 09. 49. Har länge velat testa Blomkålsris, o nu blev det äntligen av
Skala morötterna, skär dom i mindre bitar och koka dom mjuka, mal eller mosa dom, vilket ni tycker är enklast, det behöver inte vara puré tycker jag, jag gillar när man fortfarande kan se att det är morötter