4 900 g fast potatis 2 morötter 1 gul lök 300 g wienerkorv 380 g stora vita bönor 1 msk smör eller margarin 1 1/2 dl matlagningsgrädde 2 dl mjölk gärna 1,5 % 1 grönsaksbuljongtärning eller fond 1 tsk majsstärkelse (Maizena) 1 msk pepparrot 1 msk hackad dill salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Vita bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svarta bönor 25 % rabatt ICA 380 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Idag får du alltså förslag på en alldeles vanlig korvgryta, som fått lite förstärkning av morötter, vitlök ochkörsbärstomater på burk, samt lite extra piff med ett lantbuljongpulver med indisk kryddning
Enkel och god korvgryta. Gott med potatis till. 500 g falukorv i strimlor200 g champinjoner i kvartar½ skivad purjolök3 dl grädde4 dl vatten2 msk fransk senap3 - 4 msk riven pepparrot från tub4-5 msk finhackad dill2 tsk kinesisk soyaSaltSvartpepparMaizena redning Stek champinjonerna och korven och lägg över i en gryta och blanda ner alla övriga ingredienser och låt puttra i ca 20 minuter och smaka av och red med lite maizena. 3 - 4 msk riven pepparrot från tub
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.