Ingredienser Portioner. 4 Räkcocktail 2 ägg 8 gröna sparrisar 1 tomat 1/4 litet isbergssalladshuvud 1 dl frysta ärter 2 dl handskalade räkor (väl avrunna om det är lakeräkor) Rhode islandsås 1 dl majonnäs 1/2 dl gräddfil 2 msk chilisås ev 1 cl cognac salt och svartpeppar Till garnering dill 1 citron Till servering rostat bröd Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrig ätit tidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Råraka med Kalix löjrom, vispad creme fraiche, dill och rödlök. En klassiker som alltid går hem. Well förutom hos min dotter på 9 år som tyckte allt var gott utom Kalix löjrom
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart
Krustader m olika fyllningar. 2 januari 2015 @ 12. 08Krustader med olika fyllningar är enkelt att göra, tar lite tid att förbereda för fyllningen ska i precis när dom ska serveras för att inte bli blöta och sladdriga