Torbens bröd

Torbens bröd

  • 8 Recept
Ciabatta

Ciabatta

Låt bröden jäsa ytterligare 2 timmar. Häll vattnet i degblandaren eller matberedaren. Smula ned jästen och rör tills den löst sig i vattnet
Världens bästa tårtbotten

Världens bästa tårtbotten

Ingredienser Portioner. 10 4 ägg 2 dl socker 1 dl vetemjöl (à 60 g) 1 dl potatismjöl (à 80 g) 1 tsk bakpulver smör och mjöl till formen Lägg till i inköpslistan
Godaste vörtbrödet

Godaste vörtbrödet

Inte för att skryta, men detta kan nog vara det godaste vörtbrödet jag både bakat och smakat. Vörtbröd är obligatoriskt på julbordet enligt mig, gärna med julsk*nka och senap på och hembakat bröd slår allt köpebröd med hästlängder
Bröd i långpanna

Bröd i långpanna

Jag brukar baka brödet i en mindre långpanna, för att få brödet högre. Grädda brödet i 225 grader varm ugn i ca 15- 20 minuter. ca 12 dl bakvetemjöl special, rågsikt eller lantbrödsmjöl. 3 dl havregryn (gärna fiber) 3 dl rågflingor 1 dl vetekli eller kruskakli 50 g smör eller margarin 6 dl kokande vatten 50 g jäst 2 dl vatten 1 msk salt ½ dl sirap ca 12 dl bakvetemjöl special, rågsikt eller lantbrödsmjöl