Kycklingfilé

Kycklingfilé

  • 18 Recept
TGs Kyckling Med Räckor

TGs Kyckling Med Räckor

Lägg Kyclingfileerna I marinad. Olja , Curry , Vitlökspulver , Lite Citron Olja Dagen före. Koka Riset I Safran
Paella med kyckling och räkor

Paella med kyckling och räkor

Paella med kyckling och räkor (ca 4 portioner). Du behöver. 1/2 gul lök. 4 msk olivolja. 4 portioner basmatiris, vatten, salt (enligt anvisning på förpackningen)
Kyckling och pastagratäng med bacon

Kyckling och pastagratäng med bacon

Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Koka pastan enl anvisning på paketet
Indisk kyckling

Indisk kyckling

Man kan ju stå och blanda femtioelva kryddsorter på egen hand - men nog är det smidigt med färdiga kryddblandningar
Saftig parmesankyckling i ugnen

Saftig parmesankyckling i ugnen

Kycklingfiléer bakas i ugnen under ett täcke med grädde, parmesan och gyllenstekt gul lök. Skölj, ansa och torka kycklingfiléerna
Friterade kyckling sticks med curry dipp  (lchf)

Friterade kyckling sticks med curry dipp (lchf)

4 kycklingfiléer. 4 kycklingfiléer 3 dl jordnötter. Chicken Sticks. 4 port. Ingredienser. 3 dl jordnötter. 3 dl riven parmesan eller nån annan smakrik ost
Indonesisk kycklingpasta (Viktväktare)

Indonesisk kycklingpasta (Viktväktare)

400 g kycklingfilé. Skär kycklingen i bitar. Kärna ur och strimla paprikan. Strimla purjolöken. Hacka ner kastanjerna i mindre bitar
Het kyckling soppa med curry

Het kyckling soppa med curry

Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. 1 kycklingfilé. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong
Kyckling i Whiskeysås

Kyckling i Whiskeysås

Putsa och krydda kycklingfiléerna. Putsa och krydda kycklingfiléerna. 4 port4 kycklingfiléer1 tsk salt1 krm svartpeppar2 msk smör. 4 port4 kycklingfiléer1 tsk salt1 krm svartpeppar2 msk smör. 4 kycklingfiléer. 4 kycklingfiléer
Kyckling med sparris och gorgonzolasås

Kyckling med sparris och gorgonzolasås

Smaklig måltid 4 kycklingfiléer. Ugn 150°. Rosta fänkålsfröna i en liten stekpanna tills de börja dofta och få lite färg, ca 2 minuter