Lägg Kyclingfileerna I marinad
Olja , Curry , Vitlökspulver , Lite Citron Olja Dagen före
Koka Riset I Safran
Skala Räkorna lägg åt sidan
Stek bacon i små bitar lägg åt sidan
Stek kycklingen i marinaden.
Lägg upp Kycklingen på en Risbädd
Strö Sedan på lätt stekta Räkor
pluss bacon
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
En lättlagad kycklingrättmed smak av vitlök. Häll upp på fat och låt stå medan du gör såsen. Kyckling. Börja med att strimla kycklingen, hacka löken och riv vitlöken
Kommentarer
kurrekula
Ursäkta men vad är Räckor?
Logga in eller Registrera för att kommentera.