salt och peppar. Hacka upp paprika, lök ochpurjolöken, häll över detta i en skål sålänge. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Salta och peppra köttet. Lägg över i gryta och bryn därefter purjolöken. Placera löken i grytan tillsammans med mango chutney, ingefära, grädde, mjölk, vatten, tärning ochsoja
och pepparBlanda, grädden, creme fraich chilisås ochsoyan. Värm lite lätt på spisen under omrörning. 5 st kotletter. 5 dl soja. 15 st kotletter 3 dl grädde 2 dl crème fraîche 0. 5 dl soja salt ev. 1Häll gräddblandningen över kotletterna i en eldfast form. 1Servera med klyftpotatisoch sallad
Vi var flera som delade och det gick åt snabbt kan jag lova men jag fick mina två flaskor av Per Mobergs nya vin som lanserades för en dryg vecka sedan