15 st
kotletter 3 dl grädde 2 dl crème fraîche 0.5 dl sweet chilisås 0.5 dl soja salt ev. och pepparBlanda, grädden, creme fraich chilisås och soyan. Värm lite lätt på spisen under omrörning.
1 Häll
gräddblandningen över kotletterna i en eldfast form.
Fläskkotletter är ofta billigaliksom ”fläskytterfilé” så ta vilket som. Sambalkotletter. En väldigtsmakrik och tacksam rätt att laga då kött och sås sköter sig själv iugnen och du kan lägga tid på tillbehör såsom ris, potatismos, gratäng, kokt potatis eller som jag gjort idag
Lägg kotletterna (frysta eller tinade) i en ugnssäker form, inte för stor. Helst ska den vara ungefär så stor som ytan kotletterna tar upp när man lägger dem bredvid varandra
Häll röran över kotletterna och paprikani formen. Skiva upp kotlettraden och lägg i en ugnsfast form. Bryn kotlettraden runtom i stekpanna på hög värme
Lägg över dem på ett ugnsfast fat och häll stuvningen över. Skivachampinjonerna mycket tunt och fräs dem med smör i en kastrull tills all vätska kokat in och svampen fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.