Blamda tonfisk, pasta och frysta grönsaker i en ugnsfast form. Tonfiskgratäng (2 personer). 2 portioner kokt pasta 2 st tonfiskburkar3 dl blandade frysta grönsaker ex broccoli, majs och ärtor2 dl matlagningsgrädde 1 dl riven ost 3 msk chilisåssalt peppar. 2 st tonfiskburkar
Känns kanske inte riktigt lika busigt när den inte innehöll hallon utan istället tonfisk. Nu blev det äntligen dags för matsmulpaj igen, denna gång med tonfisk, dill, purjolök och paprika
Jag har fått dille på tonfiskrätter sedan ett tag så häromdagen poppade det för en gångs skull och till min stora förvåning upp en matidé till skillnad från alla andra miljarder bakningsidéer som bombarderar min hjärna
Fördela en burk tonfisk och klippt dill över. 185 g tonfisk i vatten på burk. Skölj och skiva purjolöken och fräs den i stekpanna, eller koka den lätt i lite saltat vatten
Till middag igår blev det en matig tonfisksallad med sallad och färskpotatis som bas. Detta lades på salladsbädden tillsammans med tomat, gurka, svarta oliver och så just tonfisk
Lägg tonfisken på keson, salta och peppra lite grand. 1 liten burk tonfisk i vatten. Bred först 2 msk av ketchupen på brödskivorna, bred sedan på 1 tsk av senapen
Så det fick bli tonfiskmackor och te ute i solen. Öppna tonfisken och låt den rinna av väl. 1 burk tonfisk i olja (ca 150 g). 1 burk tonfisk i olja (ca 150 g)