Lägg kotletterna (frysta eller tinade) i en ugnssäker form, inte för stor. Helst ska den vara ungefär så stor som ytan kotletterna tar upp när man lägger dem bredvid varandra
Servera såsen till kotletterna med rostade potatisklyftor, rödbetor och morötter. Krydda kotletterna med salt och peppar, och stek i en stekpanna med smör 5 minuter per sida. 2 st kotletter
8 benfria kotletter10- 13 potatisar av mjölig sort2 vitlöksklyftorSaltGrovmalen svarpepparGrillkrydda med chiliMargarin5 dl vispgrädde1-2 dl standardmjölkStek kotletterna tills dom fått fin färg
Vi hade kvar en påse fläskkotletter i frysen från fjolåret som det var hög tid att äta upp. Oftast grillar vi kotletter men jag var inte så sugen på det nu mitt i vintern så istället kokade jag dem riktigt länge så att de blev jätte-möra och goda
Igår testade vi nått nytt till middag, himmelska fläskkotletter. 8 st benfria fläskkotletter. Sätt ugnen på 175 C och lägg de råa fläskkotletterna i en ugnsform. Häll blandningen över de råa kotletterna och grädda i ca 2 timmar i ugnen. 8 st benfria fläskkotletter
Lägg skivad tomat på kotletterna. Lägg kotletterna överst. 4 portioner4 stora fläskkotletterSmör till stekningSaltPeppar4 skivade tomater2 dl riven ost, mozzarella eller gräddost2 tsk färsk eller fryst hackad basilika eller 1 tsk torkadServering2 msk tomatpuré2 dl grönsaksbuljong2 msk klippt persilja1 krossad vitlöksklyfta4 portioner pasta Skär bort det mesta fettet, skåra kanten. Stek kotletterna i smör ca 2 minuter per sida. 4 stora fläskkotletter