Paj är någonting som är en favorit hos oss. Speciellt är det två som vi gillar bäst. Den ena är en tacopaj, och den andra är denna spenat och fetaost pajen
Väldigt lik mina andra fisksoppor men den här gången hade jag mer vin än vad jag brukar ha, jag hade mycket fänkål, mycket purjolök och lite mindre av gul lök
Ja, jag veeet att jag redan har hela frysen full med saffransbröd men när jag kom över Monika Ahlbergs recept på dessa lussebullar kände jag att jag var tvungen att prova
Pumpasäspngen nummer ett är här, det är denna veckan en ska passa på att äta pumpa, eftersom det brukar vara enda veckan som mataffärerna har ett bra utbud av pumpa, till bra pris dessutom
Detta är ett recept på min mammas underbara molokhia. Det är en mustig kycklinggryta gjord på gröna blad som heter just molokhia, de används flitigt i soppor och grytor i Mellanöstern
2013 drog igång med ett nyårslöfte om att laga fisk här hemma. Det har gått, hrm, sådär. Men nu har jag i alla fall fräst på räkor till en jättefräsch avokadosallad som marineras med bland annat chili och lime
Det här en är dessert som passar perfekt som avslut på nyårsmiddagen. Den är fin att titta på, sen är det en bra blandning av både sött och syrligt efter en trerätters middag
[Foto. Från Trattoria]. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten