Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Krydda kycklingen med spiskummin, paprikapulver, oregano samt salt och peppar efter smak. Hetta upp olja i en stekpanna och stek kycklingen ca 3-4 min på båda sidor så att den får en fin gyllenbrun stekyta och blir helt genomstekt. 664 kcal, 38 g protein, 21 g fett, 75 g kolhydrater
Skölj och torka av steken. Gnid in köttet med salt och peppar. Skär bort stammen och skär fruktköttet i munsbitar eller skär den konserverade ananasen i bitar
Ös den med fettet då och då, men späd inte med vätska. Red med arrowrot utrörd i lite kall buljong. Bred över senapen, stek i en långpanna i ugnen vid 175-200 C tills den är genomstekt, 1-1 1/4 timme. Låt koka i 5 minuter. 1 msk finhackad schalottenlök