En enkel och god pastasås med Kyckling. Strimla kycklingfileérna (eller stek dem hela och skiva dem sen), i med pressad vitlök, paprika och champinjoner och låt fräsa mjuka
Servera med kycklingen och en liten klick yoghurt naturell. Tillsätt kycklingen och resterande ingredienser och låt sjuda i ca 40 minuter. 300 g kycklingbröstfilé. 1 kycklingbuljongtärning
Jag tycker att indisk mat är väldigt spännande med sina starka smaker och idag försökte jag att återskapa en av mina favoriträtter hos den lilla pizzrian, nämligen "Kyckling Vindaloo"
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Skeda såsen över kycklingen i formen. 8 kycklinglårfiléer med skinn. 13 dl utspädd kycklingbuljong. Fräs kycklingen på medelvärme tills den får lite färg runtom, i cirka 5 minuter
Häll över kycklingen på ett fat. Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme ca 10 min. Blanda kyckling, kikärtor och hälften av den rivna osten och fördela i tortillabröden (8 st). 700 g Kycklingfile