Jag älskar spenatstuvning och brukar äta betydligt större mängd än vad bilden visar (jag ville vara lite återhållsam så ni skulle kunna se vad jag serverade till)
Det är inte så dumt med GI när man lägger energi och kärlek på matlagningen. Det här receptet är inspirerat från kokboken "LCHF Husmanskost" men skapat av min pojkvän Per och mig
Igår bakade vi ett väldigt gott ljust bröd som vi tänker använda som rostbröd. Brödet blev dessutom väldigt snyggt och det var gott att äta bara som det var också
Något positivt med att äta efter en diet är begränsningen som skapar nya vägar i köket. Att inte använda socker i någon form gör att kreativiteten måste tas fram för att det ska smaka gott
Smaskiga bröd som är lchf-vänliga. Ostfrallor4 st. 3 ägg3dl riven ost2 msk fiberhusk1 1/2 tsk bakpulver. Vispa äggen pösiga och blanda i övriga ingredienser