Steg. 1. Klart. Mixa banan och russin. 2. Tillsätt övriga ingredienser förutom chokladen och mixa samman, det behöver inte bli helt slätt utan är bara gott om det är lite bitar kvar
Smuldeg. Rör ihop rumsvarmt smör, mandelmjöl, havregryn, kokos och muscovadosocker. Bred ut en tredjedel av smuldegen i botten på en pajform, 24 cm i diameter
Smakar som havrebollarna du gjorde som liten men mycket nyttigare. )12 små medjooldadlar 1 msk kokosolja1,5 dl havreprotein från helhetshälsa0,5 dl havregryn1,5 dl kakao2 msk mandel eller Jordnötssmör2-5 msk vattenRiven kokos att rulla bollarna i
Ibland kommer jag in i brownieperioder där jag blir så browniesugen. Efter att Aline kom känns det som om jag mest har bakat en massa chokladbollar (för att det är så himla enkelt, sjukt gott och går att äta med en hand) och kände att det nu minsann var dags för en gammal browniefavorit