Detta är definitivt den mest snabblagade rätten jag någonsin gjort i vår crock pot. Visst, det är inte heller det godaste, men med tanke på att det tog mig mindre än 5 minuter på morgonen att få igång dagens middag så är detta definitivt något vi ska göra om
. God morgon. Jo, jag tycker fortfarande att vår Crock pot är bra och jag rekommenderar den. Den kommer aldrig helt slå gjutjärnsgrytan eller lergrytan i känsla och spirit, men kanske i den praktiska hanteringen
Oj vad fort den här lördagen har gått. Snart dags att börja med middagen. Dagens mysiga långfrukost blev extra mysig för hela familjen var vaken och åt tillsammans
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Hur gott. Krispiga kycklingvingar med smak av chili och paprika, precis som de gör dom i USA. Riktigt goda att ha till plockmaten eller att bjuda middagsgästerna på som förrätt, garanterat supergoda och passar perfekt med en rökig barbequesås till
Mina kommentarer. Långkok ger fantastiskt god mat. Hittills har jag bara gjort det på helger, då man är hemma hela dagen och kan låta ha en gryta puttrande på spisen