Stek dem några minuter på varje sida tills de fått gyllenbrun yta. Tärna alla grönsaker fint och koka dem tillsammans med buljongtärningen i 5-10 minuter tills de är mosklara men ändå liite tuggmotstånd
Ställ in i ugnen igen ca tio minuter, tills osten har smält. Ställ in på bakplåtspapper i ugnen på 175 grader i ungefär 15 minuter. 15 minuter Ta ut och fyll tomaterna med brieost i bitar och klicka på pesto genovese och strö över rödlöksringar
Fräs allt i olivoljan i någon minut och pressa ner vitlöken. Här kommer ett gott recept om man vill köra lite vegetariskt, vilket vi har börjat göra rätt ofta här hemma
När det har fått koka ihop nån minut, smula ner buljongtärningen och lägg i fetaosten. Det vill jag visa med denna superenkla – och så goda – vegetariska vardagsrätt som tar ca 15 minuter från start tills det är klart
Fotona är tagna med min gamla kamera. 1 paket djupfryst broccoli, ca 250 g eller färsk som kokats någon minut i lättsaltat vatten. Strö över osten och grädda i ugnen i ca 30-40 minuter. 1 paket djupfryst broccoli, ca 250 g eller färsk som kokats någon minut i lättsaltat vatten