Middag

Middag

  • 11 Recept
Meatza och dagens träning

Meatza och dagens träning

Regnet smattrar mot rutorna och jag sitter och njuter av ett glas mousserat vin med tända ljus. Jag funderade först på rött men bubbel är mer läskande när man just svettats på gym
Meatzapizza!

Meatzapizza!

I fredags kväll testade vi något nytt till fredagsmyset, Meatzapizza. Fantastiskt gott och enkelt. Inspirationen till receptet kommer från Åsa på Fyscoachen och Petter på Paleo with dessert som båda har skrivit om Meatza i sina bloggar
Falukorv i ugn med tomat och ost

Falukorv i ugn med tomat och ost

4 port Falukorv i ugn à la Per Morberg 500g falukorv 2msk fransk senap 2msk ketchup 1st gul lök 2st tomater 150g lagrad ost, typ grevé Tillbehör Potatismos Kokta grönsaker Värm ugnen till 225 * Skär korven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i
Svampgratinerad falukorv

Svampgratinerad falukorv

Hej, hej. Har just kommit hem efter en bra dag på jobbet och tänkte tipsa er om en god och enkel rätt som passar perfekt dagar som denna då man kommer hem från jobbet men kanske inte har allt för mycket ork över till matlagningen

KYCKLING QUESADILLAS – RECEPT

Onsdagsmiddag här hemma. Idag festade vi till det med quesadillas till middag och det blev barnsligt gott… det är faktiskt jag som stått vid spisen ikväll (igen

LCHF parmesankyckling

Gillar kyckling för att den är enkelt att göra och kan varieras på många olika sätt. LCHF parmesankyckling är kycklingfiléer panerade i parmesan och stekta i ugnen
LCHF Skaldjurspasta

LCHF Skaldjurspasta

Ca 3 portioner. Pasta4 ägg125g philadelphia ost1/2 dl fiberhuskChiliaioli2 äggulor - rumstempererade3 pressade vitlöksklyftor1 tsk sambal oelek1 tsk dijon senap0,75 dl olivolja1,25 dl rapsoljaPressad citronSkaldjurssås2 scharlottenlökar1 vitlöksklyfta1 msk smör3 dl grädde2 dl creme fraiche75g philadelphia ost1 dl vitt vin 2 msk fiskfondKorianderGurkmeja SvartpepparPressad citron1 kruka färsk dill 70g bladspenatEn ask körsbärstomaterEn burk kräftstjärtarEn burk räkor Börja med pastan
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Kinesisk köttfärsröra i pitabröd

Friday, baby. Ikväll ska Anette och jag testa årets Blossa och äta lite tilltugg. Ska bli najs efter den här Chuck-Norris-ninja-zombieveckan

Brynt oxbringa

1. Koka upp 2 liter vatten i en gryta som rymmer 3–4 liter. Klyfta löken och skiva morötterna. 2. Skölj köttet och lägg det i grytan tillsammans med lök, morötter, peppar och lagerblad