Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Fantastiskt god och fräsch glasnudelsallad med räkor. Ljuvligt att toppa den med hackade nötter och om nu vill ha den matigare kan du servera vårrullar bredvid, jag har länkat till 2 goda vårrullerecept nedan
9 November 2016. Allmänt. Sichuansk wontonsoppa - Red oil chao shou (抄手). Det här är gott. ) Tillsammans med en god Mapo tofu mina absoluta Kinesiska favoriter
Koka upp vatten och buljongtärningen. Blanda ner mjölk, smör, curry och aromat. Sikta ner mjölet. Koka upp under omrörning och låt sedan småkoka på låg värme i några minuter
Som på kinarestaurang, fast hemma. ) 4 port. 400 g strimlad kycklingfilé1 dl vetemjöl1 gul paprika, strimlad1 röd lök, strimlad1 tsk riven ingefära1 liten burk ananas i bitar
Pressa vitlöksklyftan och blanda med vattnet, låt stå i 10 min. Tillsätt de övriga ingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat
För någon vecka sedan hittade jag ett recept på en blogg där man hade gjort biff med bambuskott, ni vet en sådan där gryta man kan beställa när man äter kinamat
Vid vårt besök i Osaka stiftade vi bekantskap med denna härliga lunchrätt. För att göra den "på riktigt" behöver man okonomiyakisås och bonitoflingor, men det går att fuska med egen sås, då blandar man worchestersås med ketchup, stark osötad senap och lite vatten