Ingredienser Portioner. 4 580 g räkor i lake 4 port tagliatelle 1 röd paprika 1/2 purjolök 2 tomater 1/2 g saffran 1 msk smör eller margarin 2 vitlöksklyftor 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl vispgrädde 1 dl spad från räkorna salt och peppar 1/2 kruka persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
En suverrän lätt pasta sallad som jag gillar skarp. *500 g valfri pasta*2 flaskor Mango Raja curry*Djupfrysta ärtor*1 påse salladskycklingKoka pastan enligt anvisning och skölj den. - Läs hela inlägget här 500 g valfri pasta
2 Varva pastaplattor med fyllningen. 3 Grädda 30 min mitt i ugnen 250 g färska pastaplattor. 1 Rör ihop crème fraiche, mjölk, sambal, vitlök och buljongtärning i en stor bunke
Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd. Rör pastan kraftigt tills smöret, osten, citronsaften och pastavattnet bildat en jämn sås som omfamnar pastan
Billiga middagar som sparar både tid och pengar är alltid tacksamt till vardags. Det här är inget avancerat på något sätt och samtidigt som man blir av med lite kylskåpsrester såsom här en halv röd paprika, en halv gul
1300 g pasta penne, koktid 11 min. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 vitlöksklyftor 2 msk Arla® Smör-&rapsolja 300 g pasta penne, koktid 11 min 3 dl Arla Köket® vispgrädde 1 burk krossade tomater à 400 g 1 tsk salt ½ tsk chiliflakes 1 dl strimlade soltorkade tomater i olja 1 burk vita bönor à 400 g 1 krm svartpeppar Till servering. Tillsätt pasta, grädde, krossade tomater, salt, chili, soltorkade tomater och 9 dl vatten. Låt koka ytterligare ca 2 min utan lock tills pastan är al dente