mina favoriter

mina favoriter

  • 13 Recept
Petit Chouer

Petit Chouer

Snart är det dags för kvällens avsnitt av Hela Sverige Bakar. Har sett alla avsnitt men kan inte riktigt bestämma mig o ag tycker om det eller inte
Snickers Cheesecake :-)

Snickers Cheesecake :-)

Snickers är ju verkligen supergott likaså cheesecake så när jag fick syn på snickers cheescake så såg den ju verkligen otroligt god ut så jag var tvungen att testa
Absolut bästa fläskfilén

Absolut bästa fläskfilén

Skär filén färst på längden, dela sedan längderna på 3-4 bitar vardera. Salta och peppra dem och stek dem till fin färg
Tunnbrödssnittar

Tunnbrödssnittar

Finstrimla löken, skär bort kärnhuset i gurkan och tärna fint. Rör ihop färskost, senap och riven ost till en slät massa
Saffrans bounty Paleo

Saffrans bounty Paleo

Detta kan vara bland det godaste jag bakat, my god. Så gott gott gott gott. Ta fram matberedaren och lägg i 12 st färska dadlar, 200 gram kokosflingor, 1 dl kokosmjölk (den tjocka delen i burken), 1 tsk vaniljpulver, lite havssalt och 1 paket saffran
KALLJÄSTA FRUKOSTBULLAR

KALLJÄSTA FRUKOSTBULLAR

Det var alltförlängesen det har varit brödbak här hemma. Kalljästa frukostbullar är så himla smidigt det gillas skarpt
Jordnötssmörtårta/Peanut Butter Cake

Jordnötssmörtårta/Peanut Butter Cake

Jag halverade receptet vilket fungerade fint och fick tillfälle att använda mina 3 nya minispringformar, inköpta på leksaksavdelningen på Coop, endast 12 cm i diameter
Chokladtårta med saffranstryffel

Chokladtårta med saffranstryffel

Ännu en kaloribomb men så är det ju bara jul en gång per år också. Vi bakade denna mäktiga chokladtårta till påsken men eftersom glasyren innehåller saffran så passar den väldigt bra i juletider också
Leila's cornflakes crisp

Leila's cornflakes crisp

Såg på Leila's jul i onsdags och blev grymt sugen att testa Leila's cornflakes crisp. Så igår gjorde jag slag i saken och ångrar mig inte en sekund, dessa kommer definitivt att stanna på vårat gottebord
Pepparkakskladdkaka

Pepparkakskladdkaka

Sätt ugnen på 175° C. Vispa ägg med strösocker och farin fluffigt. Blanda de torra ingredienserna i en annan bunke
Pepparkaksstubbe

Pepparkaksstubbe

Sätt ugnen på 225° C. Ta fram en långpanna och lägg i ett bakplåtspapper, pensla med lite olja. Vispa ägg och socker poröst