Anka med apelsinsås I förrgår blev det anka med körsbärssås av anklåren jag köpte häromdagen, i dag blir det klassisk anka à l'orange Kanel och Vanilj
Sous vide-lax 2 portioner. Ingredienser. 2 laxfiléer. matfett. olivolja. örter. basilika, oregano, dragon eller salvia. salt och svartpeppar Paleolitikum
Konfitera något Låt mig få presentera vår senaste leksak, sous-vide-värmar-mackapären*. Lite väl onödig pryl. Lite väl dyr för att vara en leksak Längst in i skafferiet
Räds ej den gravade laxen! Vi måste prata om det här med att grava lax. Det är inte farligt. Inte jobbigt, inte svårt, inte dyrt. Såvida man inte köper fina laxen i tjusiga fiskaffären till skyhöga priser, men det behöver man faktiskt inte Pyttes. Matblogg nr 59267054
Den perfekta fläskfilén på buffén Fläskfilé är något som vi äter i parti och minut i Sverige. Rätt tillagad och en fin råvara, är fläskfilén hur god som helst Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Lucka 11 - Gravad lax Gravad lax är ett måste på julbordet enligt mig, och smakmässigt så den blir helt klart godast om man gravar själv "Utan Allt" - Matblogg för allergiker