Själva smeten är enligt beskrivning som en blandning mellan en smulpaj och sockerkaka. Blåbär och persika är inte kanske den mest givna kombinationen, men funkade lysande, även om blåbären eventuellt tog över lite för mycket
Vispa grädden ganska hårt och rör ner i smeten. 5 dl mjöl4 msk kakao2 tsk vaniljsocker Smält smöret och rör ner resten av ingredienserna. Jordgubbscheesecake 2 dl socker 3 dl vispgrädde 2 tsk vaniljsocker 3 äggulor 200 g philadelphiaost 3-4 dl mosade jordgubbar Vispa socker, Philadelphia och vaniljsocker. Frys in i minst 4 timmar och ta fram ca
Skala och skiva äpplena, släng ner dom i formen och pudra över kanel efter tycke och smak. Smält smöret i en kastrull, blanda sedan ner övriga ingredienser och rör om
Fylld med kolasås och riscrisp med mjölkchoklad utanpå. Smält smöret och låt det svalna något. Rör ihop ägg och socker, blanda de torra ingredienserna, rör sist ner smöret
Igår slog jag till på stort och bakade en passionsmoussetårta som jag så länge velat göra. Har ätit den två gånger tidigare och det är utan att överdriva det godaste jag ätit i hela mitt liv - i bakväg
Jag gillar att baka med äpplen, det blir saftigt och syrligt och sött på en och samma gång, och av allt man kan baka så är detta mitt absoluta favoritrecept
Jag har dagen till ära tagit mitt första dopp i sjön för i år och det var riktigt skönt. I förmiddags passade jag på att baka en ananaspaj till fikat och det är ju bara såå gott
Hoppas ni haft en fin midsommar och en härlig start på sommaren. Midsommarafton spenderades hemma tillsammans med Lars syskon och resten av helgen i stugan