Köttbullar med brunsås Skala och finhacka eller riv löken, bryn den gyllenbrun tillsammans med sockret. Häll upp på en tallrik och låt svalna Matklubben.nu
Grillad högrev med karamelliserad lök, skysås och selleripurée Jag kallar det här för europeisk fusion-food, Toskansk Bistecca alla Fiorentina möter Fransk bistro med hederliga svenska råvaror (förutom det amerikanska högrevet som jag valt då det har bättre fettstruktur för att grillas än svensk biff) The Cheap Gourmand
Pulled Beef med ugnsbakade grönsaker och hemmagjord bea Dagens middag blev grym efter 8 timmar i ugnen. Den sköter sig verkligen helt själv och den blir otroligt god och otroligt mör Trillians hörna
Högrev med vin i ugn Det här receptet behöver väldigt lite förberedelser, men för att köttet ska bli så mört att det nästan faller i sär så behövs minst 4 timmar i ugnen H:ssons skafferi