4 toast8 skivor rostbröd12 skivor falukorv4 skivor cheddarost1 skivad tomat1 skivad röd lökStek korven lite lätt eller lägg på den rå. Fördela korv, ost tomat och lök på 4 brödskivor
Vänd ner majs, ärter och korv och hetta upp. ca 250 g falukorv, i stora tärningar. 1 gul lök, finhackad (stor) 3 msk margarin 2 dl ris, långkornigt 0,5 msk curry 4 dl hönsbuljong 1,5 dl majskorn 1,5 dl gröna ärtor ca 250 g falukorv, i stora tärningar 2 tomater
Stek falukorven gyllene i smör. Lägg ut korven i ugnsfast form, stryk ett tunt lager senap på varje skiva, toppa med äpple och lök och häll till sist över ostsåsen
2 Hetta upp olja i en stekpanna och stek lök, vitlök och korv ca 3 min. 3 Skeda upp potatismoset i en gratängform längs kanterna och lägg korven i mitten. 400 g Änglamark falukorv, i mindre bitar