Igår gjorde jag en kebabgryta som vi åt i pitabröd med orientdressing, grönsaker och riven ost. Det blev väldigt najs och fick tummen upp av hela KRÄSNA familjen
Då var det helg igen då. Trevligt med alla dessa kortveckor. Vi har haft två väldigt lugna och sköna dagar och resten av helgen kommer antagligen att fortsätta i samma tecken
Via facebook fick jag ett tips om hemmagjorda delicatobollar. Köpta delicatobollar är egentligen inte någon favorit för mig, men vanliga chokladbollar är ju supersmarrigt
Hej,. Vi har sjukstuga här hemma denna helg så det har inte blivit mycket gjort. Mini-me snörvlar och känner sig ynklig så det fick bli en helg med film och popcorn
Mät upp mjölk och salt i en kastrull. Låt koka upp. I mikro. Mät upp halva satsen (en portion), mjölk och salt på en tallrik och kör på full effekt i mikron i 2 minuter
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Inbakad vitlökskassler. En favorit som ingår i kategorin EDITHS BÄSTA. (ca 4-5 pers). Ca 400 g kassler. 100 g färskost med vitlökssmak, tex creme bonjour