Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Mina favoriter var Hanna Lindblad och Pauline, helt klart mest drag i dem och snyggast framträdanden, men Hanna gick ju inte ens till andra chansen… Idag gjorde jag ett litet experiment som blev riktigt lyckat
Putsa köttet. Snitta en skåra längs med filéerna, men inte ända igenom. Salta och peppra. Fräs champinjoner, vitlök och salladslök i smör i en stekpanna tills vätskan kokat in
Skär laxskivorna i cirka 2 centimeter breda strimlor. Bryn laxstrimlorna i olivolja i en het panna. Laxen kommer till viss del falla i bitar, det är helt i sin ordning