RECEPT MANDEL OCH CITRONBOTTEN MED FÄRSKA BÄR OCH ITALIENSK MARÄNG 19. 43 | juni 20, 2017 | Sötsaker. Italiensk maräng. Har ni ätit det. Det är ju något helt orimligt gott med den där lena och lagom söta krämen … PT-Fia driver Sveriges populäraste träningsblogg
Mousse med After Eight Bryt chokladen i bitar och smält över vattenbad. Vispa grädden. Rör ner äggulorna i den smälta chokladen och vänd snabbt i en liten klick av grädden och blanda väl Hemmets Journal
Panna cotta på blåbär Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5–10 minuter. Lägg blåbären i en kastrull tillsammans med grädde och socker Recept.se
Mangomousse Denna mangomousse är nog den enklaste och godaste efterrätten jag vet. Man kan servera den precis som den är Söta saker
Crème brûlée med mörk choklad Oj, vad det var svårt att få till en hyfsad bild på denna underbara efterrätt. Det kanske inte ser så väldigt aptitligt ut, men åh så gott det var Mat med Suss