Pasta

Pasta

  • 3 Recept
Pasta med mangold, parmesan och valnötter

Pasta med mangold, parmesan och valnötter

1500 g spagetti 4 klyftor vitlök 50 g smör 100 g mangold salt och peppar 65 g spenat 0,25 kruka gräslök 1 dl valnötter 50 g parmesan 2 msk olivolja 0,5 citronKoka pastan al dente i välsaltat vatten. Häll av pastan och spara ca 1 dl av kokvattnet. Tillsätt spagettin i stekpannan samt pastavattnet, låt det koka ihop i 2-3 minuter
Halloumi carbonara

Halloumi carbonara

Ingredienser Portioner. 4 400 g spaghetti 200 g halloumiost 1 msk rapsolja 1 stor riven vitlöksklyfta 2 dl vispgrädde 4 äggulor 1 dl riven parmesanost 2 krm salt 1/2 tsk svartpeppar 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan