Till det hade jag bakat glutenfria hamburgerbröd på bland annat majsmjöl och kikärtsmjöl. Jag hann inte ta någon bild på bara burgarna utan bröd och allting för vi var så hungriga när vi var klara
Hamburgerbröd. Hamburgerbröd. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader. Blanda allt väl låt stå ca 10 min forma sedan 8 bröd med fuktade händer, ställ in i mitten av ugnen och grädda 15 min på 225 grader
Jag passade även på att baka hamburgerbröden. Blev lite sugen på att skiva ett blogginlägg igen. Mitt sista inlägg som är över ett halvår gammalt var inte planerat att vara det sista
Brödreceptet är det som jag skapade i höstas till varma mackor i ett mackjärn från Eldmark. Jag håller det receptet hemligt eftersom vi hoppas det brödet kan säljas i större skala framöver, precis som de Spröda frökex Huså Bröd bakar efter mitt recept