Älskar ni jordgubbar som jag gör. Vem gör inte det tänker jag, tror nästan alla älskar jordgubbar. Ja, men älskar du jordgubbar så kommer du älska den här tårtan
Botten. Sätt ugn på 175 grader. Smält smöret i en bunke eller kastrull. Krossa Digestivekexen i en påse eller bunke och tillsätt till smöret samt till en grynig blandning
Det var länge sen jag bakade en cheesecake och jag som älskar cheesecake. Det finns så många fördelar med cheesecakes, det går bra att förbereda i förväg och det går att variera på så många olika sätt (bara kika in i min ”cheesecake-kategori” så ser ni vad många olika slags cheesecake det finns)
Ni som följer bloggen vet att tårtor inte är det mest förekommande här… Det är förvisso rätt gott men det är väldigt tidskrävande och pillrigt så det är inte alltid tiden finns att fixa med sådant
Nu är jag tillbaka igen. Var ett tag sen som jag uppdaterade bloggen. Men nu är jag tillbaka. ). Här kommer ett recept som jag hittade på Jennys matblogg som jag bakade till morsdag
Gjorde en härligt mumsig fryst daimtårta i helgen, perfekt att ha i frysen och ta fram när oväntade gäster kommer eller när man blir sugen på något sött
Läste senaste Allt om mat och hittade Sanna Nielsens recept på räktårta. Så skulle vi bjuda Loves gudföräldrar med familj på fika eftersom Love fyllt år och då blev det den här
Marängbotten. Vispa äggvitorna i en bunke. Tillsätt socker och fortsätt vispa. Häll i vårgårdariset. Bred ut blandningen på ett bakplåtspapper i långpannan