Pekingsoppa Strimla köttet. Koka upp vattnet och lägg i köttet. Tillsätt all ingredienser utom räkor och ägg. Koka 5 minuter eller tills köttet känns mört Matklubben.nu
Torrfriterade biffstrimlor i Pekingsås Du behöver. Wokpanna eller annan panna med hög kant. Servera rätten med kokt jasminris eller risnudlar. Ansa sellerin och skär den i 0,5 cm-bitar Matklubben.nu
Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky! När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men Gourmetmorsan
Ankbröst med äppelcidersmörsås och mandelpotatisrösti En liten anka istället för gås fast jag stekte den i franskt gåsaflott. Två ankbröst räckte och blev över till 4 pers Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Vinbrässerad oxkind Oxkind är en styckdel man inte köper varje dag. Förutom att den är annorlunda så är den billig. Efter ett par timmars kokning så blir den mör och fin PA:s kök
Potatisknyten med getost Fler av mina recept hittar ni på min blogg. Tina filodegen i förpackningen. Sätt ugnen på 225°. Skala och koka potatisen Matklubben.nu
Renfilé med havtornssås Börja med jordärtskockspurén. Skala jordärtskockorna. Sätt in dem i ugnen i 160 graders värme 25-35 minuter Matklubben.nu