Mina favoriter

Mina favoriter

  • 7 Recept
Mina favoriter
Pekingsoppa

Pekingsoppa

Strimla köttet. Koka upp vattnet och lägg i köttet. Tillsätt all ingredienser utom räkor och ägg. Koka 5 minuter eller tills köttet känns mört
Torrfriterade biffstrimlor i Pekingsås

Torrfriterade biffstrimlor i Pekingsås

Du behöver. Wokpanna eller annan panna med hög kant. Servera rätten med kokt jasminris eller risnudlar. Ansa sellerin och skär den i 0,5 cm-bitar
Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

Lammracks med sötpotatiskaka och balsamicosky!

När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Vinbrässerad oxkind

Vinbrässerad oxkind

Oxkind är en styckdel man inte köper varje dag. Förutom att den är annorlunda så är den billig. Efter ett par timmars kokning så blir den mör och fin
Potatisknyten med getost

Potatisknyten med getost

Fler av mina recept hittar ni på min blogg. Tina filodegen i förpackningen. Sätt ugnen på 225°. Skala och koka potatisen

Renfilé med havtornssås

Börja med jordärtskockspurén. Skala jordärtskockorna. Sätt in dem i ugnen i 160 graders värme 25-35 minuter