Krämig potatisgratäng med kassler Förkokar alltid mina potatisgratänger för jag tycker det blir så mycket godare och krämigare. Denna supergoda gratäng blev det till kvällsmat idag Hallon & Blåbär
Söndagsstek på Högrev med Kantarellsås Söndagsmiddag Mamma är väldigt duktig på matlagning, en av minafavoriter är hennes grytstek. Oftast gjord på älg, men vid det här besöket blev det en söndagsstek på högrev Birgitta Höglund´s Mat
Potatisgratäng den lättaste Ugn 225 grader. Lägg potatisen i botten på en ugnsäker form. Krydda med salt, nymald peppar och vitlök. Lägg ett till lager med skivad potatis Matklubben.nu
Boeuf bourguignon på hjortfärs För inte alls särskilt längesedan såg jag att Annika på Smaskens. nu hade lagat bourguignon på nötfärs och det stora ha-begäret slog till direkt Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat