Klicka ut brödet i en form avlång som du smörat och ströat med glutenfritt mjöl. Det här brödet har jag gjort en gång tidigare, men jag glömde skriva ut mängden på kesellan, tack till Sofie, en av mina läsare för att du kommenterade det
Blev ett mörkt glutenfrittbröd också förra helgen. Det här tyckte jag var såå gott att jag bra kan göra det åt hemmafolket trots att det är glutenfritt, alltså rekommenderar verkligen det här receptet
Underbart och lättbakat filmjölksbröd fullspäckat med vitaminer från nässlor och nyponskalmjöl. Glutenfrittbröd med nässlor4 1/2 dl filmjölk. 1 tsk brödkryddor. Grädda brödet i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 60 minuter. Låt brödet stå kvar i formen i ca 5 minuter innan det stjälps upp på galler och får svalna under bakduk. 1 tsk brödkryddor
Det här brödet är så gott. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas). Glutenfrittbröd jäser upp ca 30-50 %, inte till dubbel storlek som vetebröd. 1 tsk brödkryddor (kan uteslutas)