Vegetarisk

Vegetarisk

  • 4 Recept
Vegansk köttfärssås med belugalinser och spaghetti

Vegansk köttfärssås med belugalinser och spaghetti

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Vegansk köttfärssås 1 st gul lök(ar) 2 st vitlöksklyfta(or) 1 st blekselleristjälk(ar) 1 st morötter , grovriven 1 msk rapsolja , ca, till stekning 1,5 dl belugalinser 2 paket krossade tomater , ca 780 gram 2,5 dl vatten 1,5 msk tomatpuré 1,5 msk lantbuljong 0,5 msk balsamvinäger 2 tsk oregano 2 tsk timjan 1 tsk strösocker 1 tsk torkad basilika 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar Tillbehör 4 port spaghetti , ca, 280 gram, äggfri 0,5 kruka(or) färsk basilika Köp receptet
Vegetarisk lasagne II

Vegetarisk lasagne II

Skala lök, morot och rotselleri. Riv allt grovt. Fräs grönsakerna i lite matfett 5-6 minuter. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, vatten, buljongtärning, oregano och basilika