Matbröd

Matbröd

Vetetortilla - se & gör

Vetetortilla - se & gör

200 g vetemjöl 0,5 tsk salt 2 msk olja, neutral (eller olivolja) 1 dl vatten, kokande
Hönökaka

Hönökaka

50 g smör. 25 g jäst. 5 dl mjölk. 3 msk honung. 1,5 tsk örsalt eller vanligt salt. 2 dl grahamsmjöl. 10 dl vetemjöl (special)
Brödkaka

Brödkaka

Brödkaka. Publicerad 2015-05-09 10. 50. 19 i Bröd/Scons/Bullar,. eller fuskbagels som jag kallar det. riktiga bagels ska ju kokas innan med detta e fusk
Ny naturlig glutenfri surdegsgrund

Ny naturlig glutenfri surdegsgrund

Ingredienser. Dag 1. 200 g (2 dl) vatten (35-40 grader). 200 g Finax mjölmix (det bruna paketet). 100 g riven skalad potatais
Grytbröd

Grytbröd

Jag fick ett spännande brödrecept av vår nye rektor Anders. Vi testade det när vi var hos syrran i helgen
Glutenfri Hönökaka

Glutenfri Hönökaka

Nu har jag testa baka en typ av Hönökaka. Detta recept tycker jag fungerar bäst. Det blir 4 st stora runda vilket blir 24 st smörgåsbitar